Tekstil Lojistiği, tekstil ürünlerinin depolanması, dağıtımı, paketlenmesi ve etiketlenmesi gibi Tekstil Lojistiği çözümleri için AB Gümrük & Entegre Lojistik’e ulaşın.
Tekstil Lojistiği Nedir?
Tekstil lojistiği ülkemizdeki gelişmiş Tekstil sektörü nedeniyle en yoğun yürütülen lojistik sektörlerden biridir. Tekstil Lojistiği, tekstil sektöründe kullanılan her hammadde ya da yardımcı maddenin ve tekstil ürünlerinin lojistiğini kapsar. Tekstil Lojistiği, aynı zamanda Hazır Giyim Lojistiği, yani hazır giyim ürünlerinin ve aksesuarların lojistiğini de içerebilmektedir. Tekstil Lojistiği, üreticilerin büyük bir yükten kurtulmasını sağlar. Çünkü, bu lojistik sektöründeki tüketici talebinin karşılanması hızlı ve sürekli olarak gerçekleştirilmelidir. AB Gümrük & Entegre Lojistik, vermekte olduğu hizmetler ile tekstil endüstrisindeki müşterilerinin her zaman yanındadır.
AB Gümrük & Entegre Lojistik Tekstil Firmalarının Yanında
Son yıllarda hazır giyim tüketimi giderek artmaktadır. Bu nedenle tekstil endüstrisindeki üretim geçmiş yıllara göre oldukça artmıştır. Firmalar geçmişte mevsimsel olarak yeni koleksiyonlar çıkarırken her ay yeni ürünler üretilmektedir. Bu tüketim ve üretim artışı da Tekstil Lojistiğini son derece önemli bir noktaya getirmiştir. AB Gümrük & Entegre Lojistik, tekstil firmalarının her tüketici profiline hitap etmek istediği bu dönemde, dağıtımı hızlı ve kontrollü bir hale getirmekle kalmayarak, depolama sürecinde üreticiye destek olmaktadır. Ürünlerin ayrıştırılması, ambalajlanması, etiketlenmesi ya da barkodlanması gibi bir çok hizmet, Tekstil Lojistiği kapsamında müşterilerine sunmaktadır.
Tekstil Lojistiğinde AB Gümrük & Entegre Lojistik ile Fark Yaratın
Hem zamanı hem de lojistik hizmetlerine olan bütçenizi azaltmak için AB Gümrük & Entegre Lojistik’ten Tekstil Lojistiği Danışmanlık Hizmeti alarak verimli ve hızlı çözümler elde edebilirsiniz. Çok sayıda ve kategoride farklı ürünlerin olduğu Tekstil sektöründe ihtiyacını duyduğunuz işgücü AB Gümrük & Entegre Lojistik tarafından daha ekonomik maliyetlerle karşılanmaktadır.
AB Gümrük & Entegre Lojistik, tecrübeli olduğu Tekstil Lojistiği alanında müşterilerine kusursuz bir süreç garanti etmektedir. Uzman kadrosunun sunmakta olduğu alternatif satış kanalları ve e-ticaret hizmetleri sayesinde hızla değişmekte olan tüketici isteklerine daha etkili çözümler üretebilirsiniz. AB Gümrük & Entegre Lojistik müşterileri lojistik hizmetlerin daima emin ellerde olduğunu hissetmektedir. %100 Müşteri Memnuniyeti ilkesini benimseyen AB Gümrük & Entegre Lojistik, değişmekte olan teknoloji ve sektörlerin sürekli takibini yapar ve gelişime açıktır. Bu nedenle, müşteri firmalar düşük maliyetlerle yüksek kalitedeki lojistik hizmetlerden faydalanmaktadır.
AB Gümrük & Entegre Lojistik, evrak oluşturma ve gümrük gibi yasal süreçlerde yıllardır güvenilir hizmet vermektedir. İthalat ve ihracat işlemlerinizde uzman kadrosu ve köklü geçmişi ile yanınızda olacaktır.
Tekstil Lojistiğinde Dağıtım ve Depolama
Tekstil Lojistiği temelinde Tedarik Zinciri yani Aktarma, Depolama ve Taşıma süreci yer almaktadır. AB Gümrük & Entegre Lojistik, son teknoloji sistemleri sayesinde bu süreci kusursuz yönetmektedir. Kullanılan RFID sistemleri depolama ve dağıtım sürecinde oluşabilecek problemleri büyük oranda azaltmaktadır. Tekstil Lojistiği planının anlık takibini sağlayan bu sistemler ile AB Gümrük & Entegre Lojistik müşterileri çözülemeyecek hiçbir hata ile karşılaşmaz.
AB Gümrük & Entegre Lojistik, Tekstil Lojistiğinde depolama sürecini Katma Değerli Hizmetler ile bir üst seviyeye taşımıştır. Zamanı verimli kullanmak adına depolama sürecinde ayrıştırmadan etiketleme ve paketlemeye kadar birçok kişiselleştirilebilir hizmet verilmektedir. Bu sayede müşteri firmalar sadece üretime yoğunlaşarak dağıtım sürecindeki görev tanımlarına işgücü harcamazlar.
AB Gümrük & Entegre Lojistik ile Tekstil Lojistiğindeki bazı hizmetler:
- Mal kabul.
- Aktarma.
- Ürüne uygun depolama koşulları.
- Yönetmeliğe göre paketleme.
- Ütüleme.
- Ürünlere alarm takılması, etiketlenmesi.
- Ayrıştırma ve kalite kontrol.
- Koleksiyon yönetimi.
- Farklı raf sistemleri ile depolama.
- Araç doluluğunda maksimum kapasiteyi sağlama.
- Rapor oluşturma ve otomasyon sistemleri.
- Tersine lojistik hizmetleri.